top of page

Job opening: Student assistant to join our administration

We are growing and are currently looking for a student assistant (Danish speaking) to join our team based in Greater Copenhagen, Denmark. The job advert below is in Danish.Vil du kickstarte din karriere ved at redde verdenshavene? Så se her.

Drømmer du om en karriere, hvor du er med til at takle en af vor tids største miljømæssige trusler mod planeten, og at arbejde med CSR, FN’s verdensmål og bæredygtighed? Hvis du samtidig er struktureret, analytisk, og god til data, så er du måske den studentermedarbejder, vi lige nu mangler til vores travle team.

ReSea Project er en formålsdrevet, ung virksomhed med hovedkontor i Storkøbenhavn, med en mission om at fjerne plastik fra hav og floder, understøtte den cirkulære økonomi, og gøre en forskel for mennesker lokalt i Indonesien, hvor vores lokaldrevne løsning er rullet ud for nuværende. Vores indsats sker på vegne af virksomheder verden over, som ønsker at gøre en miljømæssig og social forskel som led i deres CSR-strategi.

Med en stigende interesse og nødvendighed for at sætte ind overfor den klimamæssige trussel, som plastik i verdenshavene udgør, så søger vi lige nu en studentermedarbejder til vores hurtigt voksende virksomhed.

ReSea Project tilbyder en transparent, certificeret og fuldt dokumenteret opsamlingsløsning. Til dette anvender vi et digitalt blockchain-baseret trackingsystem. Så det er ikke kun store mængder hav- og flodplast, vi indsamler – vi indsamler også store mængder data. Vores General Manager har derfor brug for assistance fra en kompetent studentermedarbejder til den fortsatte drift, kvalitetssikring og udvikling af vores plastopsamlingsprocesser.


Dine primære arbejdsområder:

  • Monitorere og kvalitetssikre data i vores digitale trackingsystem (PowerBI). Du vil modtage oplæring i anvendelse af systemet.

  • Assistere med at drifte vores opsamlingsløsning, samt videreudvikle initiativer ift. genanvendelse af den plast, vi fjerner fra hav og floder.

  • Assistere i vedligeholdelsen og udviklingen af vores certificering, herunder forberedelse af periodiske auditeringer.

  • Være tovholder på vores udvikling og afrapportering ift. FN’s Verdensmål og UN Global Compact, og dermed sikre fortsat compliance med disse

  • Omsætte data så det kan anvendes i vores marketing- og salgsafdeling.

Vores forventninger:

  • Du er passioneret omkring at arbejde med bæredygtig forretningsudvikling, samt miljømæssig og social ansvarlighed

  • Du arbejder systematisk og har en struktureret tilgang

  • Du kan håndtere data og har et godt overblik

  • Du tager ansvar og er selvkørende

  • Du er initiativrig og kan tilvejebringe gode ideer til, hvordan vores data kan bruges i forbindelse med markedsføring og salg.


Vi forestiller os, at du er under uddannelse indenfor virksomhedsledelse og -strategi, organisationsudvikling, innovation og entreprenørskab eller lignende. Hos os får du et spændende og alsidigt studiejob i en virksomhed, hvor vi arbejder for en bæredygtig fremtid. Vi er et lille dynamisk team, hvor travlhed kombineres med en hyggelig og uformel arbejdsdag. Forventet arbejdstid er 12-16 timer om ugen på vores kontor i Herlev, med fleksibilitet i eksamensperioder.


Send din ansøgning samt CV til General Manager of Operations, Ann Sofie Gade på asg@reseaproject.com. For spørgsmål til stillingen ring på +45 23 25 56 26.


Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart den rigtige kandidat er fundet.

Lær mere om os via hjemmesiden og sociale medier (@reseaproject).

I ReSea Project har vi en ambition om at løse en af verdens største miljømæssige udfordringer – plastikforurening i verdenshavene. Vi tror på, at vi med fælles handlekraft kan skabe den nødvendige forandring og beskytte vores verdenshave. Med vores lokaldrevne og skalerbare løsning, involverer vi lokalsamfund i Indonesien i vores opsamlingsarbejde. Samtidig understøtter vores løsning den cirkulære økonomi, og medvirker til at bekæmpe fattigdom samt skabe opmærksomhed om nødvendigheden for handling og forandring.

Comments


bottom of page